Olen harjoitellut aika paljon Aireginia, mutta en vielä siirrä sitä biisilistalle - korkeat, ns. lusikkanuotit kun tuottavat vielä melko tavalla vaikeuksia. Captain Marvel alkaa niinikään olla hissuksiin hallussa... Donna Leehen kosken seuraavaksi huomenna opettajani kanssa.

Tämänpäiväiset jamit olivat rennot; meitä ei ollut ihan niin isoa sakkia paikalla kuin yleensä, joten tilaa oli runsaasti sekä soittaa että olla. Jäin kaipaamaan muutamaa tuttua soittajaa, mutta sain tutustua Tanskasta vierailulla olleeseen tenoristiin, joka soitti Mark kakkostaan kuin enkelit olisivat laulaneet... hitto miten hieno, täyteläinen saundi hänellä oli! Ei tee yhtään hyvää fonikuumeelle tuommoinen vintage -Selmerin kuuntelu, ei.

Huomenna ohjemassa pitkästä aikaa fonitunti, jonka jälkeen jatkanen tavalliseen tahtiin sointuarpeggioiden sekä parin kappaleen työstämistä. Uutena elementtinä rytmien ja niiden lukemisen treenaaminen, jota varten hankin itselleni kirjan: Encyclopedia of reading rhythms by Gary Hess. Puoli tuumaa rytmien lukuharjoituksia metronomin kanssa. Suosittelen!



kuva: amazon.com