Heipparallaa! Vuosi vaihtui jo ajat sitten, ja allekirjoittanut juhli vuoden 2011 päättymistä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja parhaassa mahdollisessa seurassa. Taisi saksofoniakin tulla soitettua känn... eikun siis vuoden vaihtumisen myötä yllättäneessä, melko liikuttuneessa tilassa. Onneksi myös kuulijat olivat ajan kulumisesta vähintäänkin yhtä liikuttuneita, joten soitto ja vastaanotto kyllä kohtasivat, vaikkeivät sormet ja saksofonin läpät aina niinkään...

Ja jotta ei totuus kuolevaisuudesta pääsisi karkaamaan mielen päältä tulin isossa mäessä suksien kanssa mukkelismakkelis. Teloin polveni, senverran julmasti, että lähitulevaisuus mennään kyynärsauvojen varassa. Tämä vaikuttanee harjoitteluun jonkin verran -niin kauan kun liikun keppien varassa harjoittelen pääasiassa kotona, mutta en välttämättä halua kovin pitkiä tekniikkatreenejä täällä soittaa ihan naapurisovun nimissä- mutta ehkä voin tämän pienen rajoituksen kanssa elää. Onneksi rytäkässä ei mennyt käsi tai sormet!!!

Jameissa toki jo kävin linkkaamassa ja soittamassa, ja reissun myötä pitämäni pienet luonnolliset tauot soitossa (torvi oli kyllä mukana, mutta aina ei vain voinut tai ehtinyt soittaa, josta syystä tuommoisia muutaman päivän taukoja kertyi kolmeen viikkoon joitakin) oli loksauttanut joitain palasia aivoissa paikalleen, ja soitto kulki kevyesti ja hyvällä fiiliksellä. Kävin myös soittamassa erään paikallisen jazzhenkilön muistotilaisuudessa, ja potkin vieläkin itseäni siitä, etten ottanut kameraa mukaan. Meininki oli nimittäin todella sakeaa!

Uuden vuoden ensimmäinen kuje olisi saada yhteys soitonopettajaan, ja alkaa työstää hänen kanssaan Parkeria. Tähän liittyen olisi myös aika visiteerata musiikkiliike Amoebassa, ja hommata parit levytykset sekä ottaa omnibook ja transkriptointilusikka kauniiseen kätöseen. Em. lisäksi työn alle on nyt otettava tuo harjoiteltavien kappaleiden lista, sekä kunnolla haltuun ne skaalat jotka eivät vielä ole, lähinnä kyse on viiden ja kuuden korotuksen/alennuksen skaaloista joiden kanssa tuppaa turhan helposti menemään sormi suuhun, jos kappale ei ole läpituttu ennestään.

Kevennyksenä kappale, jonka otin haltuun muutama päivä sitten puolivahingossa. Sugar, olkaa hyvät!