Tänään menin Union Musicille treenaamaan, vedin tunnin verran silkkaa tekniikkaa, skaaloja ynnä muuta sorminäpräilyä, ja sitten otin työn alle Chick Corean Captain Marvelin. Biisistä oli muuten harvinaisen vaikea löytää kunnollista versiota saksofonin kanssa, joten päädyin tähän Corean omaan...
Biisiä aikani hinkattuani halusin huvitella, joten otin Unionilla työskentelevän ammattifonistin suosituksesta koesoittoon erään Cannonballin vintage-malliston alttosaksofonin. Herranjumala! Vaikka olen tyytyväinen omaan Yamahan torveeni, on sointi kolmen tonnin vehkeessä silti niin toista maata että sukat väkisinkin pyörii jaloissa... torvi soi tasaisesti ja puhtaasti koko alueelta, ja ihastuin erityisesti alarekisterin vahvaan mutta kuulaaseen sointiin. Soitin omalla suukappaleella ja normaalilla Vandorenin kielellä.

Sam luonnehti torvea muihin seinällä roikkuviin Cannonballeihin ja Selmereihin sanoilla "this is a totally different animal. Try it, I guarantee you'll notice." ja kun hehkutin sointia jälkeenpäin mies vain virnisteli tiskin takana: "See, I know what you like!"

Jep. Mistähän puusta saisi repäistyä sen kolme tonnia tuohta...