Tein huvikseni ja hyödykseni listan kappaleista, joita olen viimeisen vuoden aikana harjoitellut, soittanut jameissa tai keikalla ja niinikään "ottanut haltuun". Tein myös listan kappaleista, joita parhaillaan työstän, tai jotka haluan harjoitella lähitulevaisuudessa - listat toivottavasti elävät ja synkronoituvat kohtalaisella frekvenssillä! :)

Ottaen huomioon sen, että vielä viime keväänä taisin alle kymmenen jameissa soitettavaksi kelpuutettavaa kappaletta, on lista ihan kiitettävästi kasvanut -listaa voit vilkaista sivupalkissa tuolla oikealla alhaalla. Toki selatessani tuumanpaksuista Real Bookia tajusin myös, miten jumalattoman monta kappaletta minun on vielä harjoiteltava, ennenkuin olen edes lähellä koko kirjan hallussapitoa. En tiennyt, että maailmasta löytyy noin paljon mahtavaa tavaraa työstettäväksi!

Soitin eilen myös ensimmäisen virallisen keikkani täällä San Franciscossa. Keikka oli eräänlainen katusoittotilanne, tuuli pani parastaan sekoittaakseen setin ja onnistuikin siinä välillä ihan hyvin. Mutta me soitimme, meistä pidettiin, ja ennenkaikkea minä soitin myös lähes primavistana pari kappaletta! Toki onnistuin myös sekoilemaan oman valinnaisen kappaleeni soolossa ; malliesimerkki siitä, miten kappale josta todella pitää, ei ehkä aina olekaan se järkevin kappale ottaa sooloksi keikalla! En näet ollut koskaan edes yrittänyt improvisoida kappaleen päälle, aina vaan diggaillut melodiasta ja soittanut sitä...
Mutta pääpiirteissään keikka oli hyvä, soitin muutaman ihan hyvän soolonkin, ja pääasiallisesti oli vain tosi kiva soittaa tuon porukan kanssa. Mikäs ammattimuusikoiden kanssa soittaessa, kun voi luottaa kaikkiin kuin kallioon eikä tarvitse räpistellä.

Jatkan harjoituksia, hyvää perjantaita!