Otsikon kappale osui kohdalle appiukon toimesta, ihastuin välittömästi kappaleen kauniiseen melodiaan ja erityisesti Jeff Beckin live-versioon kappaleesta! Herra Beckin kitarointi hakee vertaistaan ilmaisuvoimassa ja monipuolisuudessa, mutta kertakaikkiset pisteet kotiin vie session nuori naisbasisti Tal Wilkenfeld ja hänen musikaalinen soolonsa. Neidon lavapresenssi niinikään ihastuttaa - kerrankin, hallelujaa, naissoittaja joka osaa soittaa instrumenttiaan perkeleellisen hyvin jos ei paremminkin, jonka soitossa on kuultavissa feminiinistä tunteikkuutta yhtälailla kuin maskuliinista revittelyä, ja joka ei ulkoisesti pelaa sitä iänikuista seksikkyyskorttia! Ei minihametta, ei napaan asti avointa kaula-aukkoa, ei kiloa meikkiä lärvissä... pieksää freesissä seksikkyydessään kenet tahansa äkkiseltään mieleen tulevan naismuusikon, olematta mitenkään tyrkky. Ah :)

Kun olin antanut sieluni levätä tarpeekseen kappaleen videossa, aloin transkriptoida kappaletta itseään, ja  olenkin leikkinyt sekä melodian että bassosoolon kanssa pari päivää. Erityinen lempikohtani sekä loputon inspiraation lähde tuossa bassosoolossa on kuudennen/seitsemännen tahdin kohdalla (kelaa videolla kohtaan 1:40) soitettu... olisko tuo korotettu seiska -herranjumala, että toimii, ja joka kerta! 

Muuta treeniä viime aikoina on ollut sorminäppäryyden lisääminen, overtonet, saundi, olenpa myös tullut kokeilleeksi eri kieliä kun omat oli kaikista kaupoista loppu. Olen siis tähän asti tykännyt eniten soittaa Vandorenin tuplahiotulla Javalla, paksuus 21/2, mutta nyt olen tutustunut Ricon LaVoz mediun softiin. Ihan kiva kieli, mutta hintaansa nähden päreiden laatu vaihtelee aivan liikaa; ensimmäinen oli aivan liian pehmeäpäinen ja alkoi vinkua heti, kun vähän kostuttuaan pehmeni. Nykyinen taas on niin raskassoittoinen, etten tiedä miten päin hengittää että puhti ei loppuisi kesken harjoituksen. Otin tänään käyttöön Vandorenin yksittäishiotun Javan ja olen paljon tyytyväisempi tuohon, vaikkakin tuplahiottu on ns. soittovarmempi - sitä on oikeasti hankala saada kiekumaan missään kohtaa rekisteriä! Omia kieliä on tulossa, tuskin maltan odottaa. Siihen asti näillä mennään :)