Kuvassa neiti Ramona, paikallinen diiva, jonka paparazzimme bongasi tänä aamuna

Terveiset vuorilta! Ruska ei ollut ihan vielä päässyt parhaaseen vauhtiinsa, mutta muuten pieni vaelluksemme oli oikein onnistunut. Tällä kertaa aloin kuitenkin kaivata soittamista jo parin päivän jälkeen, ja musiikki tunki lopulta uniinkin, joten nyt palattuani on uuden tehotreeniviikon aika! 

Tälle viikolle olen ottanut tavoitteekseni soittaa viittä uudehkoa, tai muutenvain treenaamista kaipaavaa kappaletta. Kolme lattariosastolta, johon minun on jo jonkin aikaa ollut tarkoitus tutustua paremmin: 
How Insensitive
Girl From Ipanema
Wave

Yksi klassikko blues:
Blue Monk

Ja yksi perusteellista sorminäppäryyttä vaativa ralli:
Captain Marvel

Lisäksi kerrata opettajani kanssa läpikäytyjä Giant Stepsiä ja Lady Birdiä. Jos tässä listassa ei ole viikoksi riittävästi tekemistä niin kirjasta löytyy vielä liuta vaihtoehtoisia uusia biisejä tsekattavaksi. Mutta näistä on hyvä aloittaa.

Yritän aina aloittaa treenin kehon lämmittelyllä ja venyttelyllä - tällä on uskomattoman paljon vaikutusta soittamiseen - ja niin tänäänkin. Raivstelun ja venyttelyn jälkeen soitin jonkin aikaa ylisäveliä ja skaaloja. Kappaleista ensimmäisenä työn alle joutui Giant Steps, jonka kanssa paininkin koko tunnin. Tuntuu siltä, että tällä kertaa viikon soittamattomuudesta johtuen soittoni oli tosissaan mennyt takapakkia; aivot eivät millään tahtoneet ohjata sormia, ja korvatkin olivat vähän missä sattuu. No, lopulta sain Giantsin jonkinlaiseen kuntoon, jonka kertasin Lady Birdiä. Lopuksi otin arpeggioita haltuun ja tein improvisointiharjoitusta Girl From Ipaneman kanssa. Nyt tuntuu siltä, että hampaat putoavat kohta suusta, niinkuin aina tauon jälkeisten pitkien treenien jälkeen.

Muistin tällä kertaa jopa loppuvenyttelyn, ja kruunaan sen vielä saunalla. Palataan!