Tänään lämmittelin joogalla, overtone- ja skaalaharjoituksilla, sekä soittamalla pitkiä ääniä virittimen kanssa. Pitkiä ääniä tulee soitettua laiskuuksissaan aivan liian vähän, tulen luultavasti saamaan suusanallista raippaa siitä opettajaltani ensi viikolla.

Työn alla olevista kappaleista kertasin Heebie Jeebiesiä ja Lady Birdiä. Tein kerratessani pitkästä aikaa ansatsiharjoituksen, jossa soitan niin, että ylähuuli on koko ajan hampaiden ja suukappaleen välissä. Tämä estää liian purennan, ja siten pakottaa työskentelemään lujemmin poskilihasten kanssa. Tuo harjoitus on joskus kireinä päivinä lähes tuskallinen toteuttaa, mutta uskokaa pois, vaikuttaa saundiin kiitettävän nopeasti.

Leikin myös molempien kappaleiden sointujen kanssa; soitin arpeggiioita metronomin kanssa, ja kun sointukuva alkoi olla päässä aloin improvisoida, ja Lady Birdin kanssa saattoi paikoitellen kuulostaa jopa melko hyvältä! Lopuksi äänitin molemmat kappaleet Garageband -ohjelmalla, Macin oma mikrofoni on tähän käyttöön yllättävän riittävä! 

Vain pari tuntia tänään, sillä haluan mennä ulos kuvaamaan pari juttua. Palataan :)