Motivaatio on vieläkin välillä vähän hakusessa, mutta olen kuitenkin saanut harjoiteltua. Eiliset jamit olivat sangen villit; kaikki olivat kevättuulella, ja nauroimme ja joimme viiniä paljon. Soitin myös pari hyvää sooloa, jopa aviopuolisoni kehui vuolaasti erästä niistä, ja hän ei turhista kehu!
Rumpalimme Rachael kysyi josko olisin kiinnostunut naisille suunnatusta jazz-klinikasta Berkeleyssä ensi viikolla, ja pahoitteli ettei ollut tiennyt asiasta aikaisemmin voidakseen informoida minua. Olisin kyllä ollut kiinnostunut, mutta meidän ensi viikon aikataulumme on ihan mahdoton, joten en voi ottaa tähän klinikkaan osaa. Harmittaa tavallista enemmän missata tämä klinikka myös siksi, että se olisi ollut mahtava tilaisuus tutustua muihin naissoittajiin, sekä saada motivaatioon vähän lisäpotkua. Ei auta itku, mutta vannotin Rachaelia informoimaan, jos hän saa vihiä vastaavista klinikoista jatkossa.
Trumpetistimme niinikään kertoi minulle menevänsä jazzkouluun ensi syksynä lukuvuodeksi. Berkeleyssä on jazzkoulu kaiken ikäisille, ja taidanpa itsekin mennä nyt, ja vilkuilla heidän ensi syksyn kurssivalikoimaa. Hop!